Специалната среща на кафе днес беше с певеца Тони Стораро.

За първи път в телевизионен ефир той се изправи пред най-големите съдници – неговите фенове. Той отговори на провокативните им въпроси и коментира най-горещите клюки по свой адрес.

Екип на "На кафе" посети общежитие в Студентски град и се срещна с две негови фенки. Силвия и Михаела са почитателки на певеца още с излизането на първото му парче. В продължение на години те събират плакати, картички и всички издадени дискове на певеца, познат като "кмета на Студентски град". Момичетата споделиха, че на негови концерти винаги се получава страхотен купон. Те харесват това, че Тони Стораро винаги възпява фенките си. Поради тази причина на живите му изпълнения има повече момичета. Те бяха единодушни, че си заслужава прозвището "кмет на Студентски град".

Тони Стораро коментира клюките, че двамата с жена му Валя са разделени заради ревността й към младите момичета, които популярният изпълнител среща по участия. Певецът коментира, че няма такова нещо и с годините съпругата му е осъзнала, че това е неговият начин на живот и сега нещата са се успокоили.

Най-драстичният случай, който Тони Стораро има с вманиачена фенка, е отпреди няколко години. Тогава заслепеното от любовта си по певеца момиче не само преследва Стораро по участия, но му звъни непрекъснато по телефона и дори веднъж го причаква пред дома му. Стига се до там, че певецът се обръща за помощ към полицията.

Голямата гордост на Тони Стораро е големият му син Фикрет. Тийнейджърът е наследил таланта на баща си и в момента учи в музикалното училище в София. Само преди няколко месеца Фикрет дори се яви на кастинг за участие в музикалното шоу "Х Factor", но отпадна малко след първия кръг. Стораро сподели, че неговата сила обаче не е поп-фолкът, а поп музиката, пише Нова телевизия.

Поп-фолк певецът Азис е един от най-близките приятели на Тони Стораро. Екстравагантният музикант помни вълнението си при първата им среща и моментите на тъга, в които е намирал утеха именно при Тони и семейството му.