След втория епизод на риалити шоуто „Милионер търси съпруга“ по TV7 стана известна коя е дамата, която ще води риалити епизодите и коментарните студия на предаването. Това е красивата водеща Диана Любенова, която е близка приятелка на Христо Сираков и заедно със съпруга си Лес Уелдън са част от близкото обкръжение на главния герой в шоуто.

Тя ще му помага в избора на своята годеница и бъдеща съпруга. Аз я искам като някой, който ще ми попречи да направя глупост в този решаващ момент, казва Христо за нея.

В коментарното студио на „Милионер търси съпруга“, което ще се излъчи в събота от 19:45 часа в националния ефир на TV7, експерти и близки приятели на Христо Сираков ще се опитат да отговорят на въпросите, които не бяха зададени в предишните два епизода.

Затова в студиото водещата Диана Любенова ще покани Емил Кошлуков – приятел и продуцент на риалити формата, Ани Владимирова – психолог и главния редактор на списание Story – Галина Чолакова. Те ще дебатират по темата може ли човек да открие любовта чрез телевизионен формат и защо човек като Христо Сираков би се решил на подобна стъпка.

Във втората част на разговора ще се включат още двама близки на Христо Сираков –Жени Калканджиева и Руен Пенчев, които ще разкажат личните си впечатления от представянето на Христо и доколко риалити шоуто е успяло да покаже истинската страна на човека.

Всичко това можете да видите в събота от 19:45 часа в коментарното студио на „Милионер търси съпруга“ по националната телевизия TV7.