Кънтри звездата Тейлър Суифт може да изглежда миловидна, но езикът й е остър като бръснач.

В последното си интервю певицата осъдила изцепките на колежката си Майли Сайръс, която наскоро неуспешно се пошегува с това, че е пушила трева.

"Мисля, че е важно да бъдеш пример за подражание. Когато се обличам сутрин, аз например, си мисля за това как ще ме възприемат милионите млади хора и как ще им повлияя. Смятам, че като известна личност нося тази отговорност и не мога да си позволя да я забравя, така както направи Майли", заявила Тейлър Суифт, пише bliasak.bg.

Припомняме ви, че преди около година в Интернет изтече клипче, в което се вижда как Майли Сайръс пуши от бонг. Впоследствие тя отрече, че е пафкала марихуана и обясни, че в бонга е имало салвия - халюциноген, който се продава легално в някои Щати.

* Майли Сайръс

Тази година за рождения си ден тийнейджърката получи от приятелите си торта "Боб Марли" и се опита да се пошегува, че човек разбира, че е прекалил с тревата когато получи подобна торта. Майтапът й остана неразбран и се наложи след това тя да се обяснява какво точно е искала да каже.