Жената на актьора Симеон Лютаков, който играе прокурора Иванов в сериала "Седем часа разлика", го напуснала заради изневяра.

Красавецът бил вече женен и имал дъщеричка, когато завъртял извънбрачна любов със своя колежка от варненския театър. Благоверната му тутакси подала молба за развод и отвела малката си щерка Лиа в чужбина. През лятото обаче десетгодишната Лиа кара ваканциите си в България с татко си и 23-годишната му приятелка, с която се разбират прекрасно, пише blitz.bg.

От доста време Лютаков дели постеля с голата моделка от "Плейбой" Кристина Диманова. Двамата се запознали покрай хобито на актьора - фотографията.

Пред камерата на Лютаков са заставали куп родни красавици - брадърката Зара, плеймейтката Николета Лозанова, фолк дивите Анелия и Емилия.

Кристина също застанала пред обектива на Симеон случайно, но после трайно се настанила в живота му. Въпреки че е с 16 години по-млада от избраника си, Диманова не му отстъпва по интелект и образование.

Освен че се снима в актови фотографии, тя е и студентка по право и се гласи да става сериозен юрист. Преди време тя спечели и политическото риалити на БНТ "Големият избор" и впечатли зрителите с интелигентността си.

В момента Симеон Лютаков се разкъсва между снимките на сериала "Седем часа разлика" и двете постановки на варненския театър, в които участва.

В театъра той е получавал доста физически травми, като веднъж дори пропаднал през дъските на сцената. Въпреки това за екшън епизодите в сериала актьорът почти не използва дубльори.

"Когато колата гръмна и чувах зад себе си остатъчните взривове от четирите гуми, си представях как някоя от тях хвърчи и ми се залепва за гърба. Но това беше само страх, не се случи нищо", споделя прокурор Иванов пред столичен ежедневник.