Световният номер едно в мъжкия тенис - Новак Джокович, е изненадващото ново попълнение към звездния екип на холивудската поредица “Непобедимите 2“.

Той е у нас от близо ден за снимките на мегаекшъна.

Малко след като хвърлил куфарите в елитен столичен хотел, Джокович тръгна да разпуска из клубовете. 190-сантиметровият мъжага не остана незабелязан от дамите в заведенията.

Неговите придружители едвам го отърваха от фенки. За да разпусне онази вечер, Новак изпя две песни в караоке бара на популярен клуб. Сръбският спортист, който през 2011-а има 70 победи и е почти без конкуренция в тениса, призна пред придружителите си, с които обикаля нощна София че е очарован от възможността да се снима в лента редом със Силвестър Сталоун, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер.

Според запознати ролята на Джокович в „Непобедимите 2“ е малка. Все още няма и яснота около репликите на героя му.

Знае се само, че ще е от отбора на лошите. Тенисистът ще заснеме едва няколко сцени в лентата, в която е поканен да участва лично от продуцента Силвестър Сталоун, пише в. "Монитор".

Така кастът на „Непобедимите 2" нарасна с още едно популярно име, след като у нас вече видяхме Слай, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Чък Норис, Жан-Клод ван Дам, Долф Лундгрен, гаджето на Майли Сайръс - Лиъм Хемсуърт, и др. Според предварителната програма на Джокович той ще си замине от България в сряда рано сутринта.

У нас пък снимките на продукцията ще продължат още няколко дни, до началото на декември, след което екипът ще довършва „Непобедимите 2“ в Китай, където към актьорския състав се очаква да се присъедини и Джет Лий.

Преди да дойде у нас, Джокович беше за кратко гадже с Даниела Янков, бившата съпруга на тв водещия Андрей.