„Опосумът“ Андрей се е променил тотално.

Тв водещият спрял алкохола, не изневерявал на интимната си приятелка Маргарита Будинова и дори пред свои приятели заявил, че иска дете от нея.

„В момента нямам нужда от повече от една жена. Тази ми е достатъчна“, споделил той преди броени дни, пише Hotarena.net

Говори се, че танцьорката Маргарита, с която се събра веднага след развода си със сръбкинята Даниела Янков, го е променила до неузнаваемост. Андрей станал отговорен и дисциплиниран мъж, който дори започнал да тренира във фитнеса по настояване на любимата си.



Освен това тя му наложила сериозен режим на хранене и двамата водели здравословен начин на живот“, пише „България днес“.

„Не мога да се позная – обичам да си стоя вкъщи, да си чета, да гледам телевизия“, бил откровен очилатият водещ пред свои авери.

Шушука се, че Маргарита ще го отведе до олтара. Преди години тя беше интимна с Графа в продължение на 3 години, но после двамата скъсаха по неясни причини.

„Опосумът“ вече дори правел опит да забремени половинката си и силно желаел в най-близко бъдеще да стане баща. Той бил увлечен от щастието на своя братовчедка, която наскоро родила син. Момченцето било кръстено на Андрей.