В предаването "На кафе" журналистката Кристина Патрашкова извади флашка, на която имаше запис с интервю, дадено от Цветанка Маринова за в. "Галерия".

Само преди броени дни при "Съпругите" по Нова тв бившата жена на медии като каза, че таблоидите си измислят и категорично заяви, че тя не е давала интервю за въпросния вестник. Тогава Криси Патрашкова се обади в ефир и заяви, че е готова да се срещне с Цветанка дори и в съдебната зала, като каза, че в най-скоро време ще извади записа с нейното интервю, което било взето по телефона.

Във въпросния запис ясно се чува как Цветанка умолява интервюто да бъде написано добронамерено: "Нека само да е добронамерено, че за мен винаги са писали лоши неща". Друга реплика от записа гласи: " Не мога да си представя как мъж на 50 години ще иска да се разделим с писмо".

Патрашкова призова известните личности у нас да не лъжат, защото така затъват още повече в собствените си лъжи. "Живеем във време с развити технологии" Така че нека всички знаят, че всяка следа се пази", каза Криси пред Гала.