Андреа е в музиката само от 5 години, но шоуто й снощи доказа, че тя вече е не е само гола амбиция, а име, до което всяка звезда в "Пайнер" няма нищо против да се "отърка".

Експертите дори окачиствиха гаджето на Кубрат Пулев - Кобрата с ветропоказател за това какво и как го предпочита публиката. Като бомба с часовников механизъм, която като избухне, човек забравя, кой е бил преди нея и кой след.

Със силно сценично присъствие и армия от танцьори русата амбиция взриви зала №1 на НДК снощи. Златна рокля на американецът Майкъл Корс и лимитирана серия обувки от колекцията на Кристиан Лобутен за 2012 заковават последният пирон в перфектния пъзел, наречен шоуто на Андреа за 10 години телевизия „Планета".

Последната година в кариерата й всичко върви нагоре и само нагоре. В последната година тя създаде няколко зрелищни видеоклипове, а като за капак, всичките й песни оглавиха боксофис класациите и стояха на първото място с месеци. Три от тях - „Докрай", „На екс" и дуетната й песен с Борис Солтарийски „Предай се" бяха на сцената за 10-тия юбилей.

"Аз съм Андреа! И стигнах до тук благодарение на себе си!", бяха думите на дивата, пише bsport.bg.