Фолк примата Тони Дачева, която повече от 10 години делеше сцена и легло с бургаския бизнесмен Найден Милков, споделя, че след раздялата им преди 3 години не е имала сериозна връзка.

"Срещам се с един мъж, чието име няма да кажа. Повече няма да афиширам никога човека до себе си, защото ми омръзна да ми се месят в личния живот."

Според нейни близки тя зарязала пеещия общинар Найден заради нежеланието му да се “кротне” и да се оженят.

Неведнъж 44-годишната звезда е споделяла, че най-голямата й мечта е да си роди детенце, че биологичният й часовник тиктака неумолимо, а половинката й си “прави пас”.

“Истината е, че ние никога не сме живели заедно. Найден си беше в Бургас, а аз – в Ямбол. Бяхме гаджета, а не семейство”, разкрива истината тя, пише blitz.bg.

*Найден и Тони (Снимка: Bulphoto)

Близки, колежки и фенове на “майката на фолка” отдавна коментират, че тя не е случила на половинка.

Според тях Милков “не бил мъж за една жена” и постоянно наранявал Тони, която по всеобщо мнение е една от най-свестните, точни и морални дами в инак блудната гилдия. Мнозина винят гаджето й дори за диабета, който от няколко години тормози Дачева.

Найден Милков от години е познат в родния си град като истински “терминатор на жени”.

„Той налита на всичко живо, що носи прашки”, присмиват се на певеца-общинар из града.

За поредната любовница на Найден се говори, че живее в Созопол. Не е ясно обаче дали става въпрос за русокосата ученичка, по която той хлътна до уши и дори я снима в свой клип преди години.

Тогава Милков без притеснение изложи връзката си на показ и започна да се доказва със скъпи подаръци и почивки по родни и чужди курорти.

По време на запознанството им девойката играеше в балет „Космос”, създаден от най-добрия приятел на Найден - бореца Румен Теодосиев, който също не пропусна да плени едно от момичетата на балета.

На Милков приписват авантюри с танцьорки, сервитьорки, певици и най-вече ученички.