Наскоро в Туитър лъснаха голи снимки на професионален състезател по американски футбол с порно звезда.

Не е изненада, че спортистите обичат да свалят порно звезди и плеймейтки, пише . Но това е нормално - спортистите са третирани като големи знаменитости, живеят като крале и за тях е логично да се срещат с най-красивите жени на планетата.

Кои от тях обаче са по-горещи - порно звездите или плейбойките?

В САЩ направиха класация, вижте я в обратен ред:

20. Порно звезда - Биби Джоунс

Роб Гронковски от Ню Инглънд стана известен в НФЛ най-вече след един уикенд с Биби. Макар че според нея нищо не се случило. Тя обаче обяви, че е пробвала и бейзболната звезда на Атланта Брейвс Дан Угла, въпреки че той е женен. "Харесвам страшно много спортистите", категорична е мъжемелачката.

19. Плеймейтка - Кармела Дечезаре



Ожениш ли се за красива плейбойка, някои съмнения около теб отпадат. Такъв е случаят с мъжа на красивата Кармела, бившия куотърбек на Филаделфия Ийгълс Джеф Гарсия, който със сигурност се радва на формите на жена си.

18. Порно звезда - Девон Джеймс



Тя е компаньонката, на която Тайгър Уудс брои $2 000 за секс тройка. А някои си мислят, че спортистите имат привилегията да не плащат за секс.

17. Плеймейтка - Бранди Родърик



На 37 г. Бранди продължава да удивлява със своята красота и перфектно тяло.

16. Порно звезда - Холи Сампсън




Малко са порно актрисите, които стартират своите кариери с The Wonder Years (комедийно шоу). Холи попада в порно класацията заради Тайгър Уудс, естествено.

15. Плеймейтка - Хоуп Дворачик



От модел до майка на бебето на Джейсън Кид - Хоуп, продължава да внася сексапил в НБА.

14. Порно звезда - Миа Джи



Нейно гадже е американският футболист Рашад Бътлър от Хюстън Тексанс. В света на порното Миа се прочу със своето страхотно дупе.

13. Плеймейтка - Кармен Електра



Всички сме фенове на красивата кукла от "Спасители на плажа". Шантавият Денис Родман също й беше фен, но реши да я зареже. С всяка година Кармен май става все по-сексапилна.

12. Порно звезда - Джена Джеймисън



Звездата от ММА Тито Ортис е единственият жив човек, който се среща с порно звезда, без да се интересува от коментарите. А и едва ли някой ще смее да каже нещо, тъй като Тито не е най-благият и добронамерен мъж в света.

11. Плеймейтка - Дженифър Уолкът



Като поетеса Дженифър има свои творби в сп. "Рийдърс Дайджест". Като плейбойка тя се съблече през 2001 г., преди да се омъжи за Адъм Арчулета от НФЛ.

10. Порно звезда - Джослин Джеймс



С колко порно звезди е спал Тайгър Уудс? Поне с три, включително Джослин. През 2009 г. той й изпратил есемес: "Умирам да ти причиня болка." За съжаление изпратил хард посланието по време на голф турнир.

9. Плеймейтка - Кендра Уилкинсън



Най-сексапилната мажоретка и фенка на НФЛ, омъжена за звездата Ханк Баскет.

8. Порно звезда - Ким Кардашиян



Но тя не е такава! Спомнете си обаче видеото с Рей Джей (певец и артист) преди няколко години - то си е чисто порно. Ким уж се ожени за баскетболиста Крис Хъмфрис, но подаде молба за развод само след 72 дни.

7. Плеймейтка - Лайза Дърган



Наградата за най-щастлив човек печели... бейзболната звезда Скот Подседник. Ако може да обясни как е успял да свали Дърган, всички ще му бъдат много задължени.

6. Порно звезда - Лоредана Джоли




Тя позира за "Плейбой" в миналото и е бивша плеймейтка. Но попада в тази категория заради секс връзката с Тайгър Уудс - срещу пари!

5. Плеймейтка - Лайза Гереро



На 47 г. тя е все така апетитна. Омъжена е за бившата бейзболна звезда Скот Ериксон. Позира за "Плейбой" през 2006 г., а снимките и шашнаха всички.

4. Порно звезда - Мери Кери



През 2009 г. сексапилната Мери беше готова да разкаже на целия свят за връзката си с центъра на Орландо Меджик Дуайт Хауърд.

3. Плеймейтка - Уила Форд



След конкурса за бельо през 2006 г. Уила позира за "Плейбой". Съпругата на бившата хокейна звезда Майк Модано е певица, танцьорка, модел, актриса и нудистка.

2. Порно звезда - Джейдън Джеймс



Някога я сваляше Чък Лидъл, звезда в бойните изкуства. Джейдън е толкова добра в занаята, че беше номинирана за 9 различни порно награди, от които спечели две - за най-добър групов секс и най-талантлива нова мадама.

1. Плеймейтка - Хедър Козар



Великолепната Хедър е омъжена за звездата по американски футбол Тим Коуч. Красавицата стана Мис Плейбой през 1999 г.

От класацията излиза, че печелят плеймейтките, и то с чувствителна преднина. Те са прекалено класни и сексапилни, за да загубят тази битка. Може би следващия път Тайгър Уудс ще избере по-сексапилни мацки за порно отбора.