Бившата тръпка на Кристиано Роналдо - холивудската красавица Ким Кардашиян, е готова за брак и семейство.

Тъмнокосата дива от арменски произход разкри, че най-вероятно би казала "да", ако приятелят й Крис Хъмфрис я помоли да се омъжи за него. Телевизионната риалити звезда се среща с баскетболиста на Ню Джърси Нетс едва от миналия декември, но, въпреки краткото време прекарано заедно, тя смята, че именно той е мъжът за нея.

На въпрос на "Контактмюзик" какво би отговорила, ако гаджето й предложи брак, Ким заяви: "Вероятно бих казала "да". Но това е твърде лично нещо и аз наистина не бих желала да го коментирам."

Наскоро 30-годишната Ким сподели пред медиите, че се чувства прекрасно с баскетболиста от НБА, и че нищо в неговия характер не я дразни. Тя обаче още не била готова за деца. "Не и толкова скоро. Но никога не знаеш какво ти готви бъдещето", добави тя.

Крис Хъмфрис също говори за отношенията си с Ким, заявявайки, че "обича" всичко в нея. "Тя е страхотно момиче. Ние и двамата сме много заети хора, но се наслаждаваме на всеки миг, в който имаме възможност да сме заедно."

Според последната клюка отвъд океана арменската принцеса може да се премести в Голямата ябълка. В момента г-ца Кардашиян живее в Ел Ей, но обмисляла да зареже холивудския блясък и да се влее в светското общество на Ню Йорк. А причината е ясна - Крис Хъмфрис.

Другата новина около Ким е, че тя ни най-малко не се притеснява от факта, че има целулит по тялото си. Преди време американката беше обявена за жената с най-красивото тяло на планетата, а дупето й, което е нейната запазена марка, също бе избрано №1 по сексапил. Това обаче съвсем не я прави съвършена, както самата тя признава в интервю за "Космополитън". Кардашиян украси корицата на британското издание на прочутото женско списание, пред което споделя, че обожава да си хапва сладолед и има "портокалова кожа".

"Целулитът не е престъпление. Когато са ме критикували за това, аз съм отговаряла. "Е, и какво? Никога не съм твърдяла, че съм перфектна. Истинска лудост е някой да си мисли, че само защото си в светлината на прожекторите, значи нямаш недостатъци. Понякога качвам килограми, но продължавам да се чувствам чудесно в тялото си. Никога не съм искала да съм размер нула. Още от дете се научих да приемам тялото си и не се срамувам, че то е по-различно от това, което се приема за нормално. Обичам храната и всъщност мога да кажа, че винаги съм харесвала закръглените форми", признава апетитната красавица.

Източник: