Часове след като Манчестър Юнайтед падна с 1:6 и записа една от най-срамните загуби в историята си, звездата на тима Уейн Рууни отпразнува рождения си ден с двама от палачите на Манчестър Сити.

Националът на Англия навърши 26 години, но отбеляза събитието снощи в любимия си китайски ресторант в центъра на Манчестър. Фенове на играча обаче са били зашеметени, когато видели в заведението да влизат две от звездите на „гражданите” – Джо Харт и Гарет Бари.

Нападателят на Манчестър Юнайтед наел целия ресторант за вечерта, за да отпразнува рождения си ден заедно с приятелите си, вероятно считайки и че неговият тим ще е победител от манчестърското дерби.

25-годишният Джо Харт бе придружен от своята приятелка Кимбърли Крю, докато Гарет Бари със съпругата си Луис. Питър Крауч и неговата половинка Абигел Кланси също уважили Уейн Рууни. Красавицата била облечена в мини рокля с леопардова щампа.

Г-жа Рууни пък заложила на зашеметяваща червена рокля, въпреки че този цвят вече не е на мода в Манчестър след дербито вчера. „Ако бъда честен, той изглеждаше малко нещастен в началото, но това едва ли е изненада, заради резултата от мача. Но по-късно той се оживи. Всички си изкараха весело”, заяви очевидец на събитието, пишат от "24 часа".