Сайтовете за платена любов в САЩ пощуряха, след като се разбра, че звездата на „Манчестър Юнайтед” Уейн Рууни е в страната.

Интернет страниците за проститутки бяха залети с кратки информации както за новото възнаграждение на Рууни на „Олд Трафорд” – 200 000 лири на седмица, така и за предишното вземане-даване на футболиста с компаньонки.

Част от сайтовете, твърди Daily Star, дори публикували снимки на 25-годишния футболист. Не липсвала и информация къде точно в САЩ се намира Рууни, плюс дневната му програма. В Портланд, щата Орегон, се намира тренировъчната база на „Найк”, където нападателят поддържа форма, докато се разтоварва психически от проблемите в Англия.

Някои от труженичките пък написали в мрежата, че планират да отлетят до Портланд и да издирят Рууни. „Очевидно има голяма издутина в панталоните, която се нуждае от внимание. Става дума за портфейла му”, пише друга дама от бранша. Любопитен факт е, че в Портланд има повече стриптийз клубове на глава от населението, отколкото във всеки друг град в САЩ.
.
.