Азис разказа в телевизионно интервю за постоянното тиражиране на името му в Русия, приготовленията за "Гей свят" и намерението му да замине далеч от България.

Блондинът е шокиран от огромният интерес на руснаците. След като отправи специално послание чрез видеото си "Хоп", Васко нареди руснаците и то на руски в национален ефир.

Азис, коментира подигравките срещу него в руско телевизионно предаване така: "Славата ми ме споходи неподготвен. Завари ме по бели гащи, както се казва. Много ми е странно. Тези хора - руснаците - се държат така, сякаш за пръв път виждат - да го наречем - различен човек".

Той признава, че ако е трябвало да плаща за ефирно време по руската национална телевизия, щяло да му струва около два милиона евро - толкова стрували осем минути в национален руски ефир.

Руските му фенове, задръстили Интернет със свои изпълнения на които го имитират. Дори искали да правят електронна игра с неговият лик, но той отказал. Редовно го обсъждали или оплювали в едни от най-гледаните руски вечерни шоута.

Азис потвърди амбициите си да участва в конкурса, „Гей Свят” и каза, че се готвел неуморно за изявата си. Той предложи да участва в конкурса под друга националност, ако българите се срамуват от неговата сексуална ориентация, пишат blife.bg

Ексцентричният изпълнител, каза още, че смята да напусне България и да заживее в чужбина, като Стоичков и Бербатов. Според него у нас има само злобни и завистливи хора и не иска повече да е част от това общество.