Кралят на поп фолка стремително сваля тегло чрез специален режим на хранене. Сега той тежи 88 кг, след като смъкна 25 кг от себе си.

В рамките на три месеца Азис е отслабнал драстично и в момента е с теглото си от тийнейджърските години. За да постигне и поддържа резултата, на певеца му се налага да влиза поне два пъти седмично във фитнеса.

Изпълнителят призна, че иска още да свали от паласките. "Ходя във фитнеса, как да не ходя, нямаш право да не ходиш, когато си отслабнал до такава степен", сподели той в предаването “На кафе” на Нова тв.

За диетата си Азис разказа, че не е толкова страшно.

"Има салати, междинни закуски, но в по-малки количества - Имаш храна в хладилника и тя си те чака и можеш да си хапваш след няколко часа", споделя Василка.

"Искам да имам големи гърди", довери изпълнителят. "Нямам здрави крака за тренировки за дупето. Само като съм прав се вижда колко съм слаб, но не и като съм седнал и затова като ида в заведение се разхождам", допълва той.

"Не съм показвал колко бях комплексиран от теглото си преди", сподели той, пишат от Blife. Най-много го боляло от думите “дебел циганин”. "Неприятното е, когато ти си най-тежък в компания и твоят размер дрехи е най-голям”.

Сега той е щастлив и не може да си представи да изглежда като преди. "Искам да звуча модерно, това е свързано и с килограмите. Искам да съм като “освиенциумите”, дето се разхождат по модния подиум. На заден план остават анаболните типове - огромните мъже с големите ръце и мускулите", довери още изпълнителят.

"Вече не нося тежък грим. Едва дишах с корсета на Галена, но няма да й го върна. Толкова скъпо нещо не бях отмъквал от колежка", довери той.

Певецът се гордее, че на обложката на новия си албум се е снимал с въпросния корсет – "колко жени могат да се похвалят че корсетът на Галена им е по мярка", пита кралят на поп фолка.