Риана като пияна

Ех, Рири, Рири, не престана да се обарваш пред малолетните си фенове! Какъв пример, какво нещо?! Ако това го правеше наша звезда щеше да има масова вълна на недоволство, но щом е Риана...

Напоследък поведението й на сцената граничи с просташки изцепки в стил "софт порно" и не случайно в някои държави забраняват клиповете й.

То не беше гола, то не беше незадоволена... нужно ли е всичко това?



Махленските закачки на Сашо Диков и Люба Кулезич

Змийска отрова и лай на необуздани... накратко така може да определим скандала между Сашо Диков и Люба Кулезич. Кулезич се прави на моралистка, докато Сашо я е хванал на къс пас пред камерата си.

И вместо едната да млъкне, докато другият си води монолог, то сме принудени да гледаме и слушаме махленски изцепки като "Марш от тука!", "Ало, лифтинг" и т.н.

Дали в страни като Италия и Англия има подобни разправи между колеги-журналисти и до кога трябва да търсим гнилото в другите, без да погледнем себе си, както правят Диков и Кулезич.

Мемоарите на една девица част 2 - Виолета Марковска

Колко е добричка, колко е примерна... тя е актриса, тя е бижу! Да, но да не ти е вкъщи! Заголи гръд във "VIP Dance" и всички я забелязаха. И докато разправя как няма любов, как няма истински мъже... хоп, хвана си заможен господин, когото жълтите медии го нищят.

А как само се държи с него - като със слуга. Наскоро двамата бяха щракнати пред известна верига за бързо хранене, където Вили дирижира парада - изхвърли, боклука и донеси таблата...

И след като Райна беше първата ни девица, която всъщност никак не отговаря на квалификацията "добро и примерно момиче" бе ред и на Марковска. Честито!