Поне 120 000 лева ще спечелят Преслава и продуцентите й от “Пайнер мюзик” от предизборната кампания.

Хонорарът на фолк примата е 12 000 лева на концерт, пише в. “България днес”.

Всяка партия може да наеме Преслава за агитация на изборите. Чалгаджийката е абсолютно безразлична коя кауза ще защитава по трибуните, защото не симпатизира на никого. Това не пречи предизборното й тефтерче да бъде пълно с ангажименти.

Преслава пее всяка вечер по площадите на България, гласи справка от централата на “Пайнер”. Тази седмица изпълнителката на “Обещай ми” и “Лъжа е” по план график е веселила избирателите на Вършец и Бобов дол, в четвъртък ще бъде в Първомай, а в петък в Мездра. В чалга компанията дори не си правят труда да отбелязват политическата цветова гама на вечерта, пише blitz.bg.

Преслава, както и останалите попфолк гърли, пеят само на местните избори. Кандидатите за президенти, начело с избраника на ГЕРБ Росен Плевнелиев, се разграничиха от тази музика. Но пък изпълнителите на “Пайнер” не придирят много и агитират за всяка партия, която предложи хонорар.

Единственият обвързан политически изпълнител на “Пайнер” е Веселин Маринов. Той е глас на ГЕРБ и любимият изпълнител на Цветан Цветанов.