Повече от десет дни след церемонията на наградите на телевизия „Планета", все още темата с освиркването на Галена не е приключила.

Оказа се, че за шумната агитка, която саботира Певицата на годината си има и виновник-поръчител.

Преслава извикала на наградите своя агитка от двайсетина човека, за да я подкрепят и после от благодарност завела феновете си на почерпка в столична пицария, която се намира в Студентски град. Преси пристигнала с няколко таксита пред заведението, където я очаквала опъната голяма маса. Избора на мястото не бил случаен. Пицарията до скоро била собственост на колежката й Камелия, а новият собственик имал закачка с Преслава. Затова и тя предпочела да доведе фен отбора си тук на своя територия.

Поради този ангажимент, Преслава не отишла и на купона на "Планета" след наградите. Официалната версия за отсъствието й гласеше, че има съвместна изява с Галена в столичен клуб.

След почерпката на феновете си Преслава постъпила още по-разумно - раздала им по 10 лв. за вход в дискотеката, където трябвало да пее и където отново да натрият носа на колежката й.

Клюката, че певицата от Добрич е вербувала свои почитатели да работят в нейна полза, освирквайки безпощадно Галена се потвърди и в чалга форум в Интернет, пишат от lifestyle.bg.