Годеницата на Анджело Парадисо скъса с модата и се насочи към пеенето.

Елена Алекова не е единствената миска която предпочита да краси редиците на поп фолк изпълнителитe.

Силиконовата красавица ще се се подвизава с псевдонима Елинор. Дебютното й парче носи огненото заглавие "Дъщеря на дявола". Текстът е написан специално за нея от близкият и приятел Милиони. Стилът му със закачливи изрази и силни думи носи кодово послание.

Клипът към парчето ще бъде заснет в Лондон и в България от Радостин Събев (Шошо). В горещите сцени ще вземат участие трима красиви мъже. Първоначално трябваше топ моделът на Италия - Метия Брекенриг да се снима във видеото, но Анджело подразнен от близкото приятелство на годеницата му с Метия й вдигнал скандал. "Не искам да те докосва , не искам да ви виждам заедно... няма да се снима в клипа", крещял халфът на половинката си.

След сцените на ревност, двамата съвместно решили да участва Парадисо, Марко Грацияни и един от най-успешните модели в България Генадий Ников.

Докато текат подготовките по завършването на цялостната визия на "Дъщеря на дявола", Елинор се сдоби и с още една песен "Подарени белези". Отново със силен текст и замисъл, по реални случки от живота на Лили Иванова - Мис Силикон 2011.