Митко Павлов е новото попълнение в екипа на No Frame Media!, гласи най-прясната клюка в медийния бранш.

Продуцентската компания на Вили Сечкова е вербувала потенциала му за токшоу, което ще разсмива с политическа сатира два пъти седмично от ефира на TV7. Проектът ще включва блиц интервюта с гости, като идеята е да се прави иронична дисекция на актуалните теми от деня, пише в. "Монитор".

Сценарият на случващото се в студиото ще е поверен изцяло на водещия. „В известна степен концепцията ще се припокрива със схемата на това, което Павлов правеше в радиото”, загатнаха посоката на хумора запознати с проекта.

В момента култовият глас от сутрешния блок на „Ретро” продължава да осмива обръщения към слушателите като „драги овни” с директен стрийминг на sofialive.bg. От плейлиста му не излизат любимите Erasure, Depeche Mode и Parov Stelar, гарнирани с балканджийската естетика на Тодор Колев и Братя Кулинови (спомнете си шлагера им „Шкембето”).

Завършилият публична реч в НАТФИЗ агент се връща на малък екран след едногодишна пауза. За цветния му изказ пред камера се заговори с респект след класацията „10-те най” и „Това го знае всяко хлапе” по bTV. Митко не последва Иван и Андрей след трансфера им в Нова въпреки апетитното им предложение и продължи като лице на приключенската игра „Форт Бояр”.

Акостира за кратко и до Ани Цолова в „Тази сутрин”, но афинитетът му към светската страна на нещата бързо го измъкна от реплики като „кой ще поеме политическа отговорност”.