Няколко месеца след като чаровната певица Нели Петкова напусна ефира на bTV и "Шоуто на Слави", тя отново ще се върне на екран, и то в същата медия.

Изпълнителката, която стартира самостоятелната си кариера, се съгласи на първо откровено телевизионно интервю с Вили Сечкова в предаването й "В джаза събота вечер" на 8 октомври.

Вечерното токшоу започва новия тв сезон довечера, когато гост ще е Миро. Звездата ще разкаже интимни подробности от личния си живот и голямата си любов, пише "Стандарт".

В първото предаване за есента ще гостуват и Невена Цонева, и рапърът Криско. "С Миро ще направим едно много откровено интервю, а тримата ще изпълнят новия си хит "Слагам край", разказа пред "Стандарт" водещата Вили Сечкова. Планът й за следващите предавания вече е готов.

Освен предизвикателството Нели Петкова Вили, която е и продуцент в компанията !no frame media, ще се срещне с още достойни и интересни събеседници. "Поканили сме Елица Тодорова, която също се раздели с дуетната си половинка и продължава кариерата си сама.

На гости ще ни бъдат още Галя и балет "Сатен", актьорът Христо Мутафчиев, водещият Димитър Цонев и още много други", обеща Сечкова.