Ейми Уайнхаус се е готвела да се омъжи за втори път - за режисьора Рег Травис, преди да почине неочаквано през юли на 27-годишна възраст.

Самият Рег сподели: "Говорехме за женитба. Тя дори беше разговаряла с членове на семейството ми за това. Щеше да стане."

Рег и Ейми е трябвало да присъстват заедно на сватба на 24 юли - деня, я който певицата почина, и режисьорът споделя колко съсипан е бил, когато е научил трагичната вест, съобщи Contactmusic, пише inews.bg.

"Имах няколко задачи в събота сутринта - нормални неща – да се подстрижа, да си взема обувките и костюма за сватбата, но ми се стори малко странно, че не се обажда.

Като си тръгвах от фризьорския салон, видях пропуснато повикване от човек от охраната на Ейми. Понеже тя все си забравяше някъде телефона, реших, че просто го е взела назаем. Когато се обадих, охранителят ѝ ми каза, че се е случило нещо ужасно, изпуснах всичко и тръгнах", спомня си Рег.

*Ейми и Рег

34-годишният Травис е пълна противоположност на първия съпруг на Ейми, Блейк Фийлдър-Сивил, за когото тя се омъжи през 2007 г. и който беше обвинен от бащата на певицата, че е виновен за пристрастяването ѝ към наркотиците и алкохола. Ейми се раздели окончателно с Блейк през пролетта на миналата година и малко по-късно започна да излиза с Травис.

Все още няма официални данни какво е причинило смъртта на изпълнителката на хита "Rehab”, но баща ѝ Мич е убеден, че фатална роля е изиграла абстиненцията, причинена от внезапното спиране на алкохола.

Вижте фотогалерия:

Ейми Уайнхаус през годините

Почитатели на Ейми Уайнхаус й отдават почит