Физически приличам повече на баща си, а вътрешно – на майка си. Това каза пред БТВ Владимир - синът на актрисата Ирен Кривошиева и депутата от БСП .

Владимир казва, че обича и двамата си родители, както и че не се сърди на баща си затова, че преди години отказал да го приеме за свой син. Имал съм контакт с него, но повече духовен. Винаги съм усещал присъствието му, обясни той.

Владимир обясни още, че скоро се връща в България. Не знае колко време ще остане у нас. Той смята да се срещне със всичките си роднини, включително и с баща си Стефан Данаилов.

Майка му Ирен Кривошиева съобщи, че подготвя книга, в която ще опише своя живот, включително и връзката си с Данаилов. На въпрос дали това няма да нарани семейството и особено жена му Мария, Кривошиева отговори:” "Книгата е една истина и когато човек чете една истина просто няма начин да не повярва”.

В началото на годината Ирен се разведе и с петия си съпруг Тони след 15 години брак - своеобразен рекорд за актрисата. Преди 20 години тя и синът й се установяват в град Нейпълс, щата Флорида. От 18-годишен Влади живее в съседен град и често прескача да навести майка си