Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се готви за тежък мач срещу България. Срещата е европейска квалификация за класиране на Евро 2012 в Полша и Украйна.

"Аз смятам, че мача в България ще бъде доста тежък", сподели звездата в нападението на английския национален отбор Уейн Рууни.

"Сигурен съм, че атмосферата на стадиона в София ще бъде хубава, но все пак това ще бъде труден мач, от който трябва да вземем трите точки. Уелс са добър състав, но ние трябва да вярваме, че сме достатъчно добри, за да ги бием у дома. Нашата цел е да вземем шест точки от тези два мача", коментира нападателят на "червените дяволи".

Лидерите в нашата група "G" Англия гостуват на българския национален отбор в петък на стадион "Васил Левски", пишат от sportni.bg.

"В последните няколко мача за Англия, Ашли се представя много добре. Той работи здраво за отбора. Много хора не знаят колко много се труди той. Ако получи шанса да започне като титуляр, той се възползва на 100%", коментира Рууни играта на новия си съотборник Ашли Йънг.

"Винаги е хубаво да си в добра форма и да бележиш много голове. Нека обаче сега да мислим за мачовете на Англия. Очаквам с нетърпение да играя за националния ни тим, да се представя добре и да помогна да вземем нужните точки", заяви Рууни, коментирайки отличната си форма от началото на сезона.