Актрисата Гуинет Полтроу е склонна да се подложи на операция на гърдите, за да възстанови перфектната им форма, изгубена след кърменето.

Звездата, която има две деца, Епъл и Моузес, от съпруга си Стив Мартин, е против много козметични процедури като ботокса, защото са "чиста суета", но би легнала под ножа, за да възстанови бюста си в "оригиналното му състояние".

"Преди не се интересувах от такива неща и продължавам да отричам силикона, ботокса и други подобни техники, свързани с чиста суета. Но корекция на бюста, защо не? Всъщност няма друг начин да възстановя оригиналното му състояние, нали?", казва Полтроу в интервю за германското издание на сп. "ОК!".

38-годишната актриса, известна с придържането си към здравословен начин на живот и стриктен тренировъчен режим, признава, че е изгубила талията си и е придобила тромави форми след раждането.

"Аз някак загубих талията си и станах почти тромава. Но благодарение на стречинга и Пилатес отново съм във форма. Нямам време да правя истински йога практики от над 60 минути. Но медитирам всеки ден поне по пет минути", сподели Гуинет, пише БГНЕС.