„Фермер търси жена” не е нито е фермер, нито търси жена.

Това се шушука из жълти медии, според които романтичното риалити е поредната доза измама към наивния български зрител, пише hotarena.net.

Според запознати в предаването много от участниците изобщо не са фермери и не са регистрирани като земепроизводители.

Нещо повече – някои от тях били обвързани, което е в разрез с условията на риалити формата.

„Фермер търси жена”

„Фермер търси жена” е риалити шоу за български земеделски производители, които не са обвързани и си търсят жена. Първо ни бяха представени фермерите – истински мъжаги, балкански типове, сякаш са родени на полето. Някои от тях обаче приличат на избирани по списание.

През есента, когато е стартът на предаването, ще видим и кандидатките за фермерки – дамите, които трябва да спечелят сърцето на своя избраник. Организаторите подбират жени, подходящи за фермерите, които да отговарят на техните критерии и представи за половинка в живота.

Фермерите, от своя страна, трябва да покажат къртовски труд на полето и отлично владеене на земеделския бизнес.

„Тарикат търси слава”

Според жълти медии, повечето от „фермерите” лъжели, че са такива. Някои от мъжете дори не са стъпвали на полето, камо ли да хванат мотиката или да издоят кравичка. Други пък крият сериозни приятелки или даже са сгодени. Как точно тези участници се вписват в представата за земевладелци и мъже, които си търсят съпруга? И най-вече – защо са допуснати до участие?

Очевидно „Фермер търси жена” ще бъде поредното фалшиво риалити, в което играчите си вярват, че са играчи, а ние се правим, че им вярваме.