Ароматът се казва 5th July, защото това е рождената дата на певицата.

Нов албум и собствена марка парфюм ще представи тази седмица певицата Есил Дюран. "Комплектът вече се продава в интернет"

Парфюмът ще се продава под марката "5th July", защото това е рождената дата на Есил и ще бъде послание към всички, родени на този ден. Уханната течност съчетава любимите аромати на Есил Дюран - етерични масла от бял жасмин, кедрово дърво, мандарина, бергамонт, пише Blife.bg

"От немската фирма производител на парфюми й донесоха различни екологично чисти етерични масла и тя избира аромати цял ден. Накрая се получи свеж коктейл, подходящ за летния сезон, много траен", обясни Бобо.

Идеята за парфюма е на компанията, собственик на онлайн магазина, през който ще се продава комплектът. Оттам предложили на Есил Дюран да пусне собствен парфюм в комплект със CD, пише Блиц.

Дискът е събирателен - включва 14 парчета, създадени през последните години, сред които едни от най-запомнящите се хитове на Есил като "Забавляваш ме", "Гласова поща", "Актьор", "Обичам те". "Предназначен е за най-верните й фенове, които искат да имат всичко нейно, събрано на едно място".