Дъщерята на фолк певицата Румяна – трагично загинала при автомобилна катастрофа през 1999 г. – Марияна Андролова записа втората си самостоятелна песен.

Тя се нарича „Грешка” и е по неин текст. Музиката и аранжиментът са на нейния приятел и колега Деян Димитров – Дидо.

Аудио записът е осъществен в студиото на един от първите изпълнители в попфолка Руси Русев в Бургас.

Съвсем скоро пак там на чаровницата й предстои да заснеме и видеоклип към лятното парче.

„И аз като всеки съм допускала грешки във всяко естество. Важното е да се учим от грешките си и да се опитваме да не ги повтаряме”, споделя Марияна Андролова.

В началото на 2011 тя стартира музикалната си кариера след като завърши националното музикално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев” в Котел.

През януари тя пусна първата си песен „Искам теб”, а през март се качи на голямата сцена на годишните музикални награди на списание „Нов фолк”. Тя изпълни в нов аранжимент на Калин Димитров най-популярната песен на майка си „Две очи разплакани” с участието на най-големите звезди на поп фолка Тони Дачева, Глория, Цветелина Янева, Стефан Митров.

В студийния запис един куплет се изпълнява и от Преслава, която обаче не можа да присъства и да изпее на живо своята партия на промоцията.

„Дидо много ми помага и много ме подкрепя. Всъщност той ме тласна да направя първата стъпка. Искам също да благодаря на Диана, която много ме подкрепяше и ми даде ценни съвети, докато записвах, защото за мен това е нещо ново. Тя е първата, която чува всеки нов запис. Нейното мнение винаги е било много важно за мен”, споделя Марияна.