Любимият на певицата Магда – Красьо Черния, освен всичко друго го раздавал плейбой и сватовник.

Незнайно по каква причина Красимир Георгиев се е заел със задачата да осигурява перспективни мъже на необвързаните колежки на половинката си Магда. Покрай работата си на „бизнесмен”, той имал доста контакти със заможни бизнесмени, съдии и прокурори. От друга страна поддържал познанства и с известни столични "бръмчалки", подвизаващи се по елитните софийски заведения, пише kliuki.bg.

Покрай сватовническите си ангажименти, той решил да уреди и себе си. Спрял се не на кого да е, а на Преслава, настояща любовница на Любо Чука. Красьо Черничкия изнудил певицата да прави секс с него в елитен столичен хотел срещу някаква услуга. Певицата първо се противила, но обстоятелствата я притиснали и тя му се отдала въпреки волята си.

* Красимир Георгиев – Черния (Л) и Магда (Д) (Снимки: podtepeto.com)

Колежка на Преслава също свидетелства за дейността на Красьо Черния по събиране на двойки:

„Наскоро Красьо ми се обади и ми предложи да ме запознае с някакъв бизнесмен, производител на дограми. Той много ме бил харесвал като жена, а Красьо обещал да осъществи контакта. Отвърнах му, че е сбъркал адреса”. По всяка вероятност фолк певицата го е заподозряла в сводничество.

Освен със свалката с Преслава, Красьо се погрижил за себе си и като се домогнал до дъщерята на Искра Радева – Елена. Хора от елита са ги виждали да излизат заедно, но дамата отрича да е влизала в леглото му.