Още в края на месец март Бони засне клип на песента "Повече от любов", под режисурата на Ивайло Спасов, пише signal.bg.

"Има малък проблем, тъй като клипът ми е готов от повече от 3 месеца. Има малко недоразумения относно несериозността на моите прекрасни колеги от Румъния. Може би, защото и те имат своите ангажименти, но не мисля, че това става толкова трудно, тъй като вече има факсове, има пощи, има dox, има всичко и можем лесно да разменим всичката информация и документи" - споделя Бони във "Фолкмаратон" и уточнява:

"Малкото недоразумение е, че в тяхната държава имат едни закони, различни от нашите. Примерно права, години и т.н., но мисля, че ще се справим. Макар че съм в друга позиция, в смисъл песента съм я изпяла самостоятелно без участието на Флорин, без участието на Жуве. Само аз с повече мои думи".

Въпреки трудностите певицата изрази надежди, че скоро ще видим видеото.

"Надявам се в най-скоро време да стартираме клипа, все пак е интересен. Преди всичко е анимация. Аз съм в 3 различни сесии - имам фаталната жена, имам красивата, имам и тинейджърка весела, която е много различна, в много различен стил облечена, с една руса перука, с едни слушалки с камъчета, руса, но с розов отенък. Имаше много труден момент с каскадьори. Получи се хубав клип" - казва Бони.