Дъщерята на футболиста Димитър Бербатов е родена на 15 октомври 2009 г. Малката чаровница се казва Деа, но досега така и не беше кръщавана.

След напрегнатите обстоятелства в отбора си – „Манчестър Юнайтед“, Бербо едва намери време, за да кръсти детето си.

Това се случи на 31-ви май, в Боянската църква. Храмът бил затворен за външни посетители. Церемонията се състояла в 14 часа, тъй като Елена, половинката на Митко, закъсняла с половин час.

Подготовките за кръщенето на малката Дея датират отдавна, но тъй като футболистът беше много зает напоследък, церемонията се отложи.

Заради датата, която били избрали заедно с Елена, „червеният дявол“ дори наел частен самолет, за да се върнат обратно в Българя, което се случи вечерта преди кръщенето на малката им дъщеричка.

Въпреки че тази година Бербатов беше гласен за голмайстор, а „Манчестър“ – за шампиони, това не се случи. Димитър раздели титлата си с друг футболист, а отборът му се раздели с купата на Шампионската лига.

Футболистът е разочарован, че така и не влезе в игра на решаващия мач срещу „Барселона“. Сега играчът се утешава с това, че семейството му е добре, а кръщенето на малката Деа вече е факт, пише mamita-bg.com.

Вижте фотогалерия:

Папарашки снимки на Димитър Бербатов