Кокаинът отровил връзката между известната манекенка Кристина Милева и актьора от Народния театър Деян Донков, носи светската мълва.

Двукратният носител на „Аскеер” от години злоупотребявал с белия прах, одумват го негови зложелатели.

Те допълват, че телефонът му бил запаметен в апаратите на софийските дилъри на кока като ВИП-клиент.

Близки до манекенката Кристина Милева пък разказват, че почти цялата сума, която двамата прибрали от телевизионната рекламата на популярна марка чипс, била похарчена от Донков за „бело”...

Актьорът често не спял по цели нощи, като прекарвал повечето от времето си по барове в компаниите на най-различни познати и непознати обожателки. Именно тези негови запои принудили Милева да прекрати връзката им.

*Деян Донков си къса фланелката след получаването на наградата за водеща мъжка роля

По време на близо 2-годишната си връзка с Деян, Кристина също сериозно потънала в лапите на дрогата, носи мълвата. Първоначално тя с охота приемала дългите безсънни нощи из софийските заведения и дискотеки.

Впоследствие обаче красавицата получила няколко сериозни бъбречни и чернодробни кризи, които я вкарали на 2 пъти за по-дълъг престой в болница.

*Деян Донков и Кристина Милева във VIP денс

Там докторите я предупредили, че ако светкавично не престане с този си начин на живот, е много възможно в най-близко бъдеще да получи непоправими нарушения в дейността на организма си.

Така Милева решила, че най-добрият изход за нея е светкавичното бягство и прекратяване на връзката си със скандалния актьор. Тя престанала да му вдига телефона и забранила на близките си да дават на Донков каквато и да е информация за нея, пише blitz.bg.

*Деян Донков и Кристина Милева във VIP денс

Вижте видео:

Снимки: Bulphoto