Фолк изпълнителката Бони сподели, че появилите се публикации, че са й взели шофьорската книжка за употреба на алкохол, не са истина.

„Няма такова нещо, всички документи са си в мен. Аз водя изключително здравословен начин на живот - не пия и спортувам по два часа всеки ден. Нямам представа кой пуска подобни публикации по мой адрес, но мога да го успокоя, ако иска да ми прави пиар, че не се нуждая. Аз съм достатъчно обичан и уважаван изпълнител, за да не ми се налага да прибягвам към подобни методи за реклама, така че нека и другите да не го правят вместо мен", заяви пред bliasak.bg Бони.

"Може би са ме объркали за някоя друга певица, но аз съм от малкото останали в този бранш, които не се притесняват да бъдат откровени и да си казват истината. Ето затова, ако има хора, които се вълнуват толкова силно дали са ми взели книжката за употреба на алкохол, специално за тях ще предоставя снимки с личните си документи, за да видят, че всичко ми е изрядно“, коментира още фолк изпълнителката по повод появилата се информация за нея.  

Снимка: Bulphoto