Поп дивата Марая Кери и мъжът й Ник Кенън били изправени пред опасността да им отнемат децата, след като били посетени от службата за защита на децата.

Социалните разследвали анонимен сигнал, според който в болничната стая на изпълнителката били вкарани алкохол и наркотици.

“От службата за защита на децата дойдоха при мен и ми казаха, че разследват сигнал за внасяне на забранени вещества в болничната стая на жена ми. Казах им: „Брей, това изобщо възможно ли е? Как така болницата е допуснала да се случи?“, но за щастие се оказа, че информацията е била невярна и е станало недоразумение“, разказал възмутеният татко Ник Кенън.

*Марая и Ник

„Всичко тръгна заради една медицинска сестра, която каза на Марая, че ако пие тъмна бира, маята в нея ще подобри качествата на кърмата. Може би някой е чул това и оттам е тръгнал слухът, че съпругата ми е алкохоличка. Хората биха казали какво ли не, за да оплюят някого. Ужасно е, че сред нас има такива, които се опитват да изкарат пари от жълти заглавия на гърба на новородени бебета“, заявил Ник Кенън, пише bliasak.bg.