Тя е красива, умна, има стил и класа и прочитайки интервюто ще го разберете... Юлия Юревич в едно много искрено интервю за HotNews.bg...

- С какво се занимаваш в момента?

- В момента се дипломирам и помагам на родителите си в бизнеса.

- Би ли искала да станеш тв водеща или да участваш в някой бг сериал? Напоследък е много модерно манекенки да стават водещи и актриси...

- Аз вече имам опит в телевизията и мога да споделя, че тази работа изисква постоянство, много труд и не ти остава време за нищо друго. На този етап не бих се занимавала с телевизия, защото съм си поставила за цел да получа добро образование. А относно сериали, не съм се замисляла, бих приела покана да участвам единствено ако ролята ми допадне и съм сигурна, че ще мога да я изиграя добре.

- Имаш ли човек до себе си и с какво те плени?

- Да , имам човек до себе си, от скоро сме заедно. Впечатли ме със чувството си за хумор, с начина си на мислене, подредеността си и различността си.

- Доколко важни за теб са финансите на един мъж?

- За мен е важно човека до мен да изкарва и разполага с толкова финанси, с колкото и аз. Не държа той да има по-добро финансово положение от мен.

- Знам, че имаш някаква руска жилка... Или може би греша?... Често ли ходиш в Русия?

- Да, имам руска жилка. Баща ми е руснак. Поне два пъти годишно пътувам до Русия и Украйна.

- Чувстваш ли се успяла?

- Това което съм поискала до сега съм го постигала и съм се стремяла да постигам целите си и мечтите си изцяло и единствено със мои усилия, но имам още много други цели и желания, които искам да осъществя. Затова не бих казала, че се чувствам успяла.

- Какво си пожелаваш и коя е твоята най-голяма мечта, който би искала да превърнеш в реалност?

- Пожелавам здраве на себе си, както и на хората, които обичам. Най-голямата ми мечта е да оставя нещо полезно за обществото и света след себе си, без значение в каква сфера ще е.