Тази седмица в “Автограф” гостува ангелският глас на “Пайнер”, Емилия.

Месец и половина след рождения си ден певицата ще разкаже как се чувства – пораснала, помъдряла или променена: “Аз съм си същата, със същото мислене. Но човек се променя според живота, който води. Много ми е мъчно, че живота някак си стана много скучен, всички традиции се потъпкаха. И самите ние станахме по-тъжни, по-умислени, по-улегнали”, казва Емилия.

Със съжаление певицата ще сподели в “Автограф”, че лошото тук в България е, че хората нямат пари за удоволствия. “А докато една държава няма пари за удоволствия, говоря за концерти, за спорт, за фризьор, гримьор, за музика, за изкуство нещата няма как да са добре и ние няма как да сме доволни.”

В професионален план изпълнителката е много доволна от изминалата година. Но ще разкрие, че при нея нещата се получават много трудно, винаги трябва да преодолява някакви препятствия. На въпроса на водещата дали й се връщат инвестициите, които прави за дадена песен или видеоклип Емилия отговаря: “Да, не съм от хората, които влагат повече, отколкото изкарват. На пеенето гледам като на работа, от която мога да се издържам, а не само да ме дават по телевизията и да съм известна.”

Дали би снимала клип в чужда държава както направиха някои нейни колежки ще разберете в “Автограф”. Гледайте новия брой на “Автограф”, за да узнаете как са минали концертите й в САЩ и с какво ще запомни Щатите като държава.

Източник: planeta.tv