Бившата телевизионна водеща Миглена Ангелова отрече в студиото на предаването „На инат” слуховете, че се е развела с четвъртия си съпруг Живко Чакракчиев.

Тя се ядоса, че трябва да коментира писанията на жълтите вестници по повод нейния брачен живот.

„Господин О’Селски, нека чрез Вас да уведомя всички, че нямам развит емоционален ексхибиционизъм и не желая да споделям неща от интимния си живот, както правех преди, когато водех предаването „Искрено и лично”.

"Ако продължавате да ме питате по темата, ще Ви кажа да си заврете опашката някъде!” – не се стърпя устатата водеща.

Анимационното магаре пък предположи, че Миглена е прихванала грубия си изказ от Христо Стоичков, с когото Ангелова прекарала 10 дни в Бразилия, пишейки статия за него.

„За жълтата преса искам да кажа, че със Стоичков спахме в отделни стаи в Бразилия.” – пошегува се Миглена.

В момента тя е главен редактор на списание „Сезони”, където пише статии на различни теми. Тя разказа пред Марк О’Селски по Нова ТВ, че напоследък се е захванала да пише и политически коментари, които били по-скоро в стил „Искрено и лично” и се приемали много добре от читателите.

Откакто се разделила с Нова ТВ през 2008г., екс-водещата не е получавала предложения за нови предавания.

Миглена не спести язвителните си думи към своята колежка и набедена наследничка Камелия – водеща на предаването „Споделено с Камелия”: „Не обичам да коментирам хора, които дори не считам за колеги, струва ми се грозно. Но, когато аз пропея, се надявам Камелия да си даде компетентното мнение за певческите ми възможности. Засега не планирам да се захващам с музика, но съм убедена, че ако някой ден го направя, то поне ще бъде качествено и ще съм подготвена добре.”

*Камелия

Вижте видео: