Неочаквано предложение ще получат всички елиминирани участници в епизода на Lord of the Chefs днес по bTV. Милен,

Силвия, Васил, Петя, Радка, Ивелин, Елена и Димитър ще имат уникалната възможност да се впуснат в още една кулинарна битка, а наградата за най-добрия от тях ще бъде завръщане в състезанието по bTV.

Преминали веднъж през разочарованието на елиминациите, състезателите ще са изпълнени със спокойствие и положителни нагласи.

В първата задача те ще готвят за посетителите на ресторанта в академията, където се снима Lord of the Chefs. Освен с приготвянето на храната обаче кулинарите ще имат нелеката задача сами да рекламират приготвеното меню и да привлекат клиенти. Егото на една от участничките ще бъде дълбоко накърнено и това ще й попречи да даде най-доброто от себе си.

Само половината от участниците ще се класират за втората задача в епизода и ще работят заедно с настоящите състезатели в Lord of the Chefs.

Ще се появи ли дистанция между готвачите, предвид по-големия опит на "ветераните" в състезанието или силите ще бъдат изравнени? И кой от отпадналите състезатели ще бъде най-достоен да се завърне в предаването? Отговорите ще станат ясни утре вечер, от 21:00 часа, в Lord of the Chefs по bTV.