Той е затворена страница в моя живот. В момента, в който разбрах за неговите забежки, той вече стана минало за мен.

В този момент от живота си разбрах, че никой не може да ти даде това, което няма и прецених, че няма смисъл да възлагам някакви надежди при положение, че той не е човекът, който ще ми даде това, което искам. Така певицата Райна коментира раздялата с дългогодишния си приятел Константин, пише "Нова телевизия".

Райна каза, че иска съвсем малко от човека до себе си – да бъде честен и когато й казва, че я обича, наистина да го мисли. Тя допълни, че все още не е срещнала човека, който да я накара да се почувства сигурна. Поради тази причина и не е искала да има дете от Константин.

Причината да не е намерила досега сигурността в мъжа до нея е, че хората все по-трудно правят разлика между любов, влюбване, увлечение, които са коренно различни неща.

Тя и Константин са запазили приятелските си отношения. Между двамата не е имало скандали и проблеми, както е било афиширано по вестниците. Райна заяви, че не е била сърдита, а че е предпочела да живее в своя свят, който изключва изневерите и предателствата. А конкретното момиче – Надя, не било единствения такъв случай, поясни още Райна.

Тя отрече някога да е изневерявала на Константин.