Сексапилният топмодел и актриса Диляна Попова призна откровено в новия брой на сп.”Журнал за жената”, че прибирайки се у дома я посрещат двете й рибки.

От интервюто с красавицата се разбира, че те са й подарък от приятел. Оставил й ги да ги гледа, след като заминал за чужбина, пише kliuki.bg.

Диляна още тогава най-отговорно му заявила, че ще ги умори и действително, не след дълго, едната от рибките “хвърлила топа”.

За да не живее в самота другата, чаровната девойка си купила една, за да запълни празните редици:

„Аз му казах, че най-вероятно ще ги уморя. И наистина едната почина, но аз купих нова на нейно място. Така че още имам две риби и за момента те ме посрещат.“

„Иначе си търся една черна котка – искам чисто черна котка! Съвсем обикновена. Казала съм на приятелите ми, ако някой има, да ми донесе. Дичо ми беше обещал, но докато успеем да се видим, котето стана вече на 7 месеца. А аз трябва да взема бебе, за да свикне с мен“, споделя още сексапилната брюнетка.

Звездата от Love.net е същинска природозащитника и то в буквалния смисъл на думата. Съвсем скоро тя участва в кампанията по намирането на дом за двумесечното кученце Кори. За каузата Диляна направи атрактивна фотосесия с кутрето, където ослепителния поглед на двете създания е невероятен.