Бившата съпруга на селекционера на България Лотар Матеус - Лиляна, посочи причината за проблемите на германската легенда с жените. Според нея Лотар е истински деспот в отношенията си с нежния пол.

"Той се държи като турчин, иска пълно подчинение и не разрешава никакъв личен живот.

Грешката на бившия ми мъж е, че не осъзнава нуждата на жените да вършат нещо полезно.

Той не ми позволяваше да работя, не ми позволи и да уча. Доколкото знам това е провалило и първите му три брака", коментира украинката пред немските медии, цитира .

*Лотар Матеус и Лиляна Чудинова

"Лотар изпитва нужда да има жена, която да е постоянно на негово разположение и не се съобразява с чувствата на партньорките си", добави красивата брюнетка, която след развода се изявява успешно като модел и участник в танцово шоу.

*Лотар Матеус и Лиляна Чудинова

Междувременно продължават спекулациите около връзката на Матеус с новата му приятелка Ариадне.

*Лотар Матеус и Ариадне

Според запознати нещата между тях не вървят никак добре, а в последните дни двамата на няколко пъти са били забелязани да купонясват в различни заведения в Мюнхен.

Припомняме:

Лиляна и преди е правила скандални разкрития пред медиите относно брака си с Лотар Матеус. Преди време тя го нарече педофил, емоционално нестабилен маниак и прост човек.

*Лотар Матеус и Лиляна Чудинова

Освен това, тя заяви, че националният селекционер има мания да изневерява и затова посещавал психотерапевт. Постоянната му страст към жените била болестно състояние, но дори и професионалната помощ не му била от полза.

*Лотар Матеус

Вижте фотогалерия:

Лотар Матеус и Лиляна преди полета им на летище Берлин-Тегел