Актьорът Чарли Шийн се очаква да поиска пълно попечителство върху двегодишните си близнаци Боб и Макс, след като майка им Брук Мюлер отново постъпва в рехабилитационна клиника.

Тя се провали на тест за наркотици в петък.

Затъналият в проблеми актьор, който по-рано постигна споразумение със съпругата си, иска да поеме пълна отговорност за отглеждането на близнаците.

Според уебсайта за новини от света на шоубизнеса TMZ, адвокатът на Чарли - Марк Грос, е уведомил адвоката на Брук, че иска да промени условията на тяхното споразумение в съда.

*Брук Мюлер и Чарли Шийн (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Чарли иска да спре изплащането на детска издръжка от 33 500 паунда месечно, тъй като съпругата му постъпва в клиника за лечение. Все пак, в отговор на решението на Чарли, се очаква екипът на Брук да поиска пълно попечителство върху децата и да поиска от Чарли, който живее с две свои приятелки в Лос Анджелис, да се подложи на психологически изследвания.

*Чарли Шийн с близнаците и 2-те жени с които живее - порно звездата Бри Олсън и Натали Кенли - бивш модел и настояща бавачка на децата му

Обсъждайки състоянието на двамата си синове, Брук, която се съгласи да се подлага на тестове за наркотици всяка седмица, докато двамата навършат 18, заяви, че те са здрави и щастливи, пише БГНЕС.