Според най-прясната клюка Мис България 2010 Ромина Андонова и левскарят Дарко Тасевски са се разделили преди месец. "Виновник" за това бил актьорът Дарин Ангелов, с когото красавицата уж имала заигравка.

Миската обаче, категорично отрече слуховете. Тя въобще не се е изнасяла от апартамента на футболиста, който двамата в момента обзавеждат.  

„Заедно сме и сме по-щастливи от всякога. Нямаме никакво намерение да се разделяме“, заяви Ромина пред bliasak.bg. Тя коментира и другия упорит слух, според който за раздялата им с Дарко се говори упорито и на „Герена“:

"Дарко не би признал подобно нещо, той не е такъв тип, по-скоро аз съм темпераментна натура и ако някога нещо стане, ще излезе от мен, не от него.“

*Дарко и Ромина (Снимка: сп. Максимум)

Относно слуховете, че тя се е загаджила с актьора от сериала „Стъклен дом“ Дарин Ангелов, брюнетката призна, че се познават, но единствено са се засичали два пъти на светски събития и между тях категорично няма абсолютно нищо.

*Ромина и Дарин във вихъра на танца (Снимка: Bulphoto)

Освен, че клюката за раздялата им не отговаряла на истината, Дарко се хвали не само със сексапилна жена до себе си, но и с нова кола.

Македонецът станал горд собственик на Nissan Skyline GT-R с 530 конски сили, пише "Хотарена". Базисната цена е около 70 хиляди долара. Спортната кола излязла двойно на Тасевски, тъй като била произведена по поръчка.

От "Герена" издават, че Дарко не е платил кеш японската кола, а се е сдобил с нея на лизинг. Досега Тасевски се возеше на джип BMW Х6.

Снимка (водеща): сп. Story