Любимата на Дарко Тасевски и носителка на титлата Мис България 2010 Ромина Андонова е попаднала в полезрението на друг известен футболист.

Мераци към нея проявил видният сваляч сред риткотопковците Христо Йовов с прякор Бижутера.

Докато красавицата наблюдавала половинката си на "Герена" стратегически позициониралият се зад нея Йовов започнал да се закача.

Той през цялото време правел намеци на миската, която с усмивка отбивала закачките му.

При смяната на Тасевски с друг футболист по време на спортната среща, Христо се провикнал: "Виждаш ли го Дарко, горкичкият няма сили. Аз издържам повече, по-добър съм!", побързал с авторекламата плейбоят.

Наскоро в интервю за вестник Стандарт, на въпрос какви качества трябва да притежава един мъж, за да я привлече, Ромина отговори:

"Ами който иска да се пробва, да гледа Дарко. Никога не съм държала на визия. Има много красиви момчета и момичета, но като не могат да покажат нищо друго, просто не си заслужават. А и красотата е до време. След като пуснат корем и бузи накъде?

Обожавам момчета с тънко чувство за хумор, каквото притежава Дарко. Държа той да знае какво искам, а не аз да му го казвам. Да не казвам "Гушни ме", "Целуни ме", а той да го прави, защото го усеща.

Най-големите проблеми между половете идват от това, че жените имат очаквания, за които мъжете няма как да знаят. Наясно съм, че няма човек, който да знае какво искам, но пък съм намерила такъв, който го усеща. Явно не е невъзможно.

Мъжът трябва и да е мъжкар, но в истинския смисъл на думата - да не е някаква пошла любов, която само да се коментира из медиите".