Оказа се, че последната модна изява на Ромина Андонова няма да бъде Мис Свят 2010 г.

След голямото си разочарование от организацията на престижния конкурс, една от най-красивите ни носителки на титлата Мис България реши окончателно да слезе от модния подиум и да поеме в друга посока.

Ромина планира да прекрати всичките си ангажименти в родината, след това последно участие, за да запази добрия спомен от професията.

Вече в светските среди се потвърди слуха, че красавицата тези дни ще стане част от пищно мистично шоу с елементи на моден спектакъл.

Ромина ще дефилира „Само по корсет” каквото е и мотото на проекта, в който участва.

*Ромина Андонова (Снимки: Мис Свят)

В него само по корсет ще се появят и всички родни хубавици, чиито имена все още се пазят в тайна.

Славата и трепетът на жените по вечния корсет неусетно се възродиха, а експертите са категорични, че това е новият хит за 2011 г.

Той се превърна в част от сценичното и ежедневно облекло на всички световни звезди, като Лейди Гага, Виктория Бекъм, Бионсе, Риана и Фърги са малка част от дамите, които можем да видим с корсет във всяка част на деня, дори без повод.

*Фърги

 *Бионсе(Л), Риана (Д)

*Виктория Бекъм (Л),  Лейди Гага (Д) (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Сред марките които залагат на корсет откриваме най-големите имена на световната сцена – Victoria’s Secret, Versace, D&G.

Оказа се, че за първи път родната модна сцена е в крак със световната, което личи по последните колекции на топ дизайнерските ни къщи като Tony Lans, Romantica Fashion и редица други.