На Левски в последно време нe му върви не само в дербитата. "Сините" претърпяха сериозна загуба и на нежния фронт. На "Герена" признаха за раздялата с една от най-чаровните си фенки - "Мис България 2010" Ромина Андонова.

Красавицата и Дарко Тасевски вече не са заедно. Двамата са тръгнали по различни пътища преди около месец, като инициативата явно е била на чаровната брюнетка, тъй като в последно време халфът не е на себе си, а играта му е повече от ялова.

Слухове, че нещо куца в отношенията между миската и македонския национал се появиха в началото на тази седмица, когато редица издания заподозряха Ромина в любовна афера с актьора от "Стъклен дом" Дарин Ангелов.

Оказа се, че двамата често купонясват заедно, тъй като Тасевски бил заклет домошар и категорично отказвал да придружава половинката си по време на вечерните й излизания.

*Ромина Андонова (Снимка: сп. Максимум)

Дарин обаче се оказал насреща, когато Ромина имала нужда от компания до себе си и те постепенно се сближили.

*Ромина и Дарин във вихъра на танца (Снимка: Bulphoto)

Двамата намерили много общи теми за разговор и били впечатлени един от друг, което очевидно е накарало миската да бие шута на футболиста, с когото доскоро обзавеждаха новия си дом.

*Дарко и Ромина (Снимка: сп. Максимум)

Вижте фотогалерия:

Мис България 2010 - Ромина Андонова

Вижте видео:

Снимка(водеща): сп. Story