Фолкзвездата на „Сънни мюзик” Мира вдъхнови колежката си от „Диапазон рекърдс” Вероника да направи официален дебют като текстописка.

Чернокосата изпълнителка успя да сътвори песен с интригуващото заглавие „Издирва се” за рекордният срок от 24 часа.

„Решението да поканя Вероника да ми напише текст не е плод на някаква стратегия – всичко стана съвсем спонтанно. Още от годините, когато и двете бяхме в „Пайнер” сме в много близки отношения, които успяхме да запазим с годините.

Вероника е от качествените певици и много харесвам песните й. Случайно разбрах, че тя е съавтор на текста на любимата ми нейна песен „Слушай ме, любов” .

Обадих се да я поздравя, изброих й и други нейни хитове, които харесвам и се оказа, че на всичките тя сама си е писала текстовете.

Каза ми, че веднага би написала текст и за мене, а аз точно мислех да я попитам същото! Тя взе нещата присърце и текстът се получи наистина само за един ден”, сподели Мира, която издаде, че текстът й паснал веднага и не е имала нито една забележка към колежката си.

В песента се пее за любов, но от съвсем различна гледна точка. Парчето ще е купонджийско, а в момента Джузепе подготвя музиката и аранжимента към него.

Мира разкри, че след няколко месечната пауза, сега е в музикален подем и работи едновременно върху три нови песни.

Вижте видео:

Вероника - "Слушай ме, любов"



Снимка: Дилян Марков