Ева Лонгория изненада всички с признанието си, че сама си прави маската за лице.

Тайната на здравия тен и гладката кожа на 36-годишната актриса не е в скъпите козметични продукти, а в самоделната й помада за лице. Ева използва зърна от кафе, лимонов сок и зехтин.

Актрисата от „Отчаяни съпруги” смята, че кофеинът е префектен за сияйна кожа и горещо го препоръчва като средство за разкрасяване, пишат от tialoto.bg, цитирайки БТА.

Близък до звездата издаде пред списание „National Enquirer” за разкрасителния режим на Ева: „Поне веднъж седмично си прави маска с кафе, лимон и зeхтин”.

Лонгория не е единствената знаменитост, която третира кожата си по специфичен и уникален начин. Нейната близка дружка Виктория Бекъм плаща по 100 британски лири за специален крем за гейши против акне и разширени пори, допълват пък от dir.bg.

„Когато Виктория беше в Япония, тя се възхищаваше на кожата на жените там и разбра какво използват те, за да изглеждат безупречно. След като се върна в Ню Йорк тя потърси по салоните за красота къде може да се подложи на същото почистване на лицето и вече е „жертва” на тази процедура за „гейши”, издава източник.