Новоизлюпената почитателка на здравословния начин на живот Бритни Спиърс заплашила хората от екипа си, че всеки, който се появи на репетиция пиян или с махмурлук, веднага ще бъде уволнен, пише bliasak.bg.

Поп принцесата, която напоследък е известна повече с пиянските си изцепки, отколкото с музиката, била решила да влиза във форма и не искала около себе си хора, които могат да я дърпат назад.

Освен че забранила на колегите си да пият в нейно присъствие, тя също така им съобщила, че не им е позволено да го правят и един ден, преди да дойдат на работа, за да могат през това време да се преборят с махмурлука.

Тъй като минала на строга диета, Бритни Спиърс също така наложила вето над хамбургерите и картофките, за които иначе си умира.

„Тя прекарва по три часа на ден във фитнес залата и отказва да яде неща, които съдържат захар – приема само храна, богата на протеини."

"Много й е трудно да се ограничава в храната си, най-много й липсват пиците и пастата, които просто обожава."

"Тя обаче е упорита, защото иска да изглежда зашеметяващо на турнето си, което ще се състои това лято“, обяснил човек от обкръжението на Бритни Спиърс.

Вижте фотогалерия:

Вижте видео: