Поредният ден – поредното пазаруване. Номер 1 поп-принцесата в света Бритни Спиърс се пофука с новите си къси панталонки докато се наслаждаваше на шопинг терапия в Бевърли Хилс.

28-годишната певица изглеждаше учудващо свежо, с румени бузи докато излизаше от бутик в богаташкия квартал след оглед, пише "Дейли Мейл".

Тя изглеждаше свежа и тонизирана, облякла обичайния си тоалет – къси панталонки комбинирани с карирана розова риза и високи сандали.

За разлика от друг път, хаотичните кичури бяха махнати от лицето й и бяха вързани на кок, като и по този начин тя изглеждаше по-спретната отколкото бяхме свикнали да я виждаме през последните седмици.



*Свежо изглеждаща: По-спретната от обикновено, Бритни Спиърс отиваше на шопинг терапия в Бевърли Хилс

Припомняме, че папараци наскоро щракнаха Бритни по къси панталонки в Лос Анджелис, които за жалост на 28-годишната звезда, разкриваха целулита по бедрата й. Освен това русата коса на звездата беше разпиляна, а удълженията се подаваха изпод естествената й грива.

Певицата се прослави с променливия си и небрежен стил, но изглежда вече тя се взима в ръце.

След разходката с пазаруването, Бритни, която бе придружена от бодигард, се насочи към едно от заведенията на Coffee Bean and Tea Leaf за студено кафе преди да се прибере вкъщи за вечерта.



*Вкусно: Тя си взе от любимото студено кафе преди да си тръгне за вкъщи

Вероятно поп-звездата използва пазаруването, за да освободи съзнанието си от съдебните проблеми, с които се е сблъскала в момента.

Спиърс има ограничителна заповед срещу бившия си бодигард Фернандо Флорес и иска да го накара да престане да пуска лична информация за нея.

Флорес пък съди Бритни Спиърс за сексуален тормоз.



*Освобождаване от стреса: Бивш бодигард на Бритни я съди за сексуален тормоз

Бритни си почива от майчините си задължения напоследък. Около Хелоуин за двамата й сина – Шон Престън и Джейдън Джеймс се грижи баща им Кевин Федърлайн.

Кевин дори изведе момчетата – Шон Престън, на 5 и Джейдън Джеймс на 4, неделя вечерта на Хелоуин, за да събират сладки лакомства.